Acasă Economie India interzice PUBG, Arena of Valor, WeChat, și alte 117 aplicații chinezești

India interzice PUBG, Arena of Valor, WeChat, și alte 117 aplicații chinezești

0
India interzice PUBG, Arena of Valor, WeChat, și alte 117 aplicații chinezești

Pe măsură ce tensiunile de la frontieră dintre India și China cresc, Ministerul Informației și Tehnologiei din India (MeitY) a lansat o altă listă care interzice 118 aplicații mobile chineze de pe piața indiană. De această dată, aceasta conține jocul popular dezvoltat de chinezii de la Tencent PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), Ludo World, Arena of Valor și Chess Rush.


Este pentru a treia oară când guvernul indian publică o listă care interzice aplicațiile mobile realizate de companii chineze. Prima listă a apărut pe 29 iunie după lupta din Valea Galwan, care s-a soldat cu 20 de soldați indieni morți și un număr nedivulgat de victime din partea chineză. Aceasta a inclus populara aplicație de streaming video TikTok, UC Browser, Xiaomi Mi Community și 56 de alte nume.

De asemenea, jocuri foarte populare precum Rise of Kingdoms, Rules of Survival, Warpath, Cyber Hunter, și Art of Conquest, vor fi de acum blocate.

Începând cu luna mai, PUBG a fost descărcat de 34,2 milioane de ori, din care India a reprezentat 35,8% – 12,24 milioane de instalări, conform datelor furnizate de Sensor Tower. Preocuparea pentru o mulțime de oameni nu este dată de repercusiunile pe care le va avea această interzicere asupra firmei chinezești Tencent în mod specific, ci mai degrabă pentru jucătorii indieni care își câștigă existența concurând în turneele PUBG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.