Anul trecut, a existat un zvon că Toyota avea atât de multe comenzi pentru noul Land Cruiser, încât un client urma să aștepte 4 ani. Acum, producătorul auto confirmă așteptarea lungă cerandu-și scuze pe site-ul companiei, scrie Motor1.com.

Iată mesajul: „Vă mulțumim foarte mult pentru că ați luat în considerare și ați comandat vehiculele noastre. Land Cruiser a fost foarte bine primit în Japonia și în întreaga lume. Ne cerem scuze că va dura mult timp pentru a vă livra modelul Land Cruiser după ce plasați o comandă. Dacă plasați o comandă acum, timpul de livrare poate fi de până la 4 ani. Vom face tot posibilul pentru a scurta timpul de livrare pentru clienții noștri”.

În doar câteva luni de la lansarea noului Land Cruiser, Toyota a raportat deja că există atât de multă cerere încât timpii de așteptare urmau să fie de aproximativ un an. De atunci, se pare că și mai mulți oameni și-au exprimat interesul pentru noul SUV.

Toyota a lansat noua generație Land Cruiser în iunie 2021. Modelul a trecut la o nouă arhitectură. Propulsorul V8 aspirat natural a dispărut din ofertă.

Toyota a anunțat întârzieri la întreaga gamă din cauza valului de Covid care a lovit Asia.