Acasă Economie Lufthansa anulează un număr masiv de zboruri din cauza personalului insuficient

Lufthansa anulează un număr masiv de zboruri din cauza personalului insuficient

0
Lufthansa anulează un număr masiv de zboruri din cauza personalului insuficient

Compania germană de transport aerian Lufthansa a anulat aproape 1.000 de zboruri programate în luna iulie din cauza personalului insuficient. Sunt afectate în special zboruri locale din Germania și zboruri scurte cu plecare din Frankfurt și Munchen în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

În total, sunt afectate circa 5% din zborurile regulate din weekend, conform Schengen Visa Info.

În aprilie, Lufthansa a anunțat că este nevoită să reducă oferta de mâncare servită la bord pentru unele rute pe distanțe scurte și medii cu plecare din Frankfurt, în condițiile în care contractorul de catering Gate Gourmet se luptă cu lipsa de personal.

Un purtător de cuvânt al GateGroup, proprietarul Gate Gourmet, a spus că problemele sunt limitate la un număr mic de zboruri care pleacă de pe aeroportul din Frankfurt, care este în primul rând un hub al Lufthansa, iar motivul principal este lipsa de șoferi din Germania. Pentru a rezolva problema, firma de catering a introdus măsuri precum un bonus de 250 de euro pentru angajații care nu și-au luat mai mult de o zi de boală în luna aprilie. GateGroup deservește peste 300 de clienți din peste 60 de țări, dar nu a primit alte plângeri, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că furnizorul de catering și-a menținut performanța la Frankfurt la 99%, în perioada aglomerată de Paște. Ambele companii au declarat că sunt în strânsă legătură și lucrează pentru a îmbunătăți situația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.