Ivonna Reeve, o tânără din Timișoara, biolog de profesie, a devenit cel mai de succes model de videochat din lume, la doar 3 luni după ce s-a apucat de această meserie.

Ivonna Reeve a reușit să devină, într-un timp extrem de scurt, cel mai de succes model de videochat din lume, în urma câștigării unui concurs de gen inițiat pe platforma internațională LiveJasmin.

Ivonna Reeve a stat online aproape o săptămână non-stop și a câștigat concursul cu cel mai mare număr de voturi, reușind să le învingă pe competitoarele ei din Rusia și din Columbia. Acest lucru i-a adus în cont nu mai puțin de 10.000 de dolari, o sumă pe care, în profesia ei de bază, ar fi câștigat-o, probabil, în 2 ani!

„A fost cea mai mare provocare pentru mine, am stat online 174 de ore într-o săptămână. Am dormit aproximativ 15 ore, în total, în 7 zile. În rest, am fost online non-stopAm fost surprinsă să aflu că majoritatea oamenilor apreciază această industrie. Am fost felicitată pentru asumare și pentru ambiție. Îmi place foarte mult ceea ce fac, nu simt că lucrez. Simt că atunci când sunt online sunt eu cu adevărat, mă bucur de fiecare minut și efectiv simt că toți membrii care sunt alături de mine îmi sunt prieteni cu adevărat, nu doar niște bancomate care îmi plătesc facturile”, a povestit Simona într-un video pe YouTube realizat de studioul la care lucrează.

Superba blondă a povestit cum a reușit să ducă la bun sfârșit această provocare imensă, dar și câți bani și ce faimă i-a adus acest maraton online incredibil, distincția primită fiind un fel de Oscar al videochatului.

Nu este un secret pentru nimeni cât câștigă în România majoritatea persoanelor cu studii superioare, așadar Ivonna, absolventă de facultate, dar și de master în biologie nu făcea excepție. Și cum salariile în cercetare sunt modeste, timișoareanca și-a dat demisia de la primul job și s-a angajat la o companie farmaceutică, pe post de agent de vânzări. după ce și-a dat demisia și de acolo, a aplicat la un studio din Timișoara care căuta modele.

În doar 3 săptămâni după ce a debutat ca model Ivonna Reeve începuse deja să câștige 600 de dolari pe zi. Dat fiind că acum este deja considerată un model premium, superba blondă mărturisește că doar 30-40% dintre clienți îi mai cer să facă show-uri pentru adulți, în timp ce ceilalți intră mai mult pentru conversație.