Acasă Featured A doua stire pagina principal Optimism în Germania cu privire la finalizarea unui vaccin împotriva COVID-19 în lunile următoare

Optimism în Germania cu privire la finalizarea unui vaccin împotriva COVID-19 în lunile următoare

0
Optimism în Germania cu privire la finalizarea unui vaccin împotriva COVID-19 în lunile următoare

Ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a declarat joi că se așteaptă la dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19 în următoarele luni sau, cel mai târziu anul viitor. Tot el s-a alăturat grupului de oficiali sceptici față de vaccinul rusesc, numit „Sputnik V” și a declarat că nu a fost testat la scară largă și există foarte puține date disponibile despre acest vaccin. Președintele Vladimir Putin spune că Rusia a dezvoltat primul vaccin care oferă „imunitate durabilă” împotriva coronavirusului, dar Organizația Mondială a Sănătății spune că nu are suficiente informații pentru a-l evalua.

Estimarea Ministrului Sănătății din Germania este în concordanță cu un raport publicat miercuri și ulterior retras de către Institutul Robert Koch din Germania, raport în care agenția de sănătate publică susține că se așteaptă ca un vaccin împotriva COVID-19 să fie dezvoltat și pus pe piață până în toamnă. Ulterior, Institutul Robert Koch a anunțat că documentul nu a fost actualizat și a fost publicat din greșeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.