Retailerul internaţional Primark şi-a anunţat joi planurile de lansare în România, prin deschiderea primului magazin în Bucureşti, localizat în centrul comercial Park Lake, spre sfârşitul acestui an, informează un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piaţă central şi est europeană, după inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia şi Republica Cehă din ultimii ani, unde formula unică a brandului de modă, articole pentru casă şi produse de frumuseţe la preţuri convenabile s-a dovedit extrem de populară.

Primark, un retailer irlandez, a fost înfiinţat în Dublin, Irlanda, acum mai bine de 50 de ani şi deţine în prezent peste 400 de magazine pe 14 de pieţe, oferind clienţilor produse de primă necesitate şi articole de modă atractive la binecunoscutele preţuri convenabile Primark. Oferta include şi o selecţie amplă de parteneriate cu licenţe precum NBA şi Disney, dar şi gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.