Acasă Featured A doua stire pagina principal Restricțiile vor fi relaxate de luni în București. Se deschid sălile de spectacole și restaurantele la interior

Restricțiile vor fi relaxate de luni în București. Se deschid sălile de spectacole și restaurantele la interior

0
Restricțiile vor fi relaxate de luni în București. Se deschid sălile de spectacole și restaurantele la interior

Capitala se relaxează de mâine. Oficialii orașului s-au reunit, într-o ședință a comitetului pentru situații de urgență, care a decis ridicarea unor restricții, după ce incidența a coborât, de trei zile, sub 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.

Sălile de spectacol, cinematografele, restaurantele la interior şi cafenelele din Bucureşti se redeschid de astăzi, la capacitate redusă, de 30%, după ce incidența cazurilor de COVID-19 a coborât sub 3 la mie. Decizia a fost luată de Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

Restaurantele, magazinele și sălile de spectacole pot funcționa până la ora 21.00. Restricțiile de circulație după ora 22.00 rămân în vigoare.

„Următorul prag stabilit de experţii epidemiologi de 1,5 la mie şi acolo vor interveni o serie de relaxări. De exemplu sălile de spectacol vor fi deschise cu o capacitate de 50%. Vor putea fi permise evenimente în aer liber cu maxim 300 de participanţi. Actuala hotărâre de Guvern urmează să fie revăzută pe 13 mai şi vom vedea măsurile pe care le va lua Guvernul în cadrul acelui Comitet interministerial”, a mai spus Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.