Șoferița de 56 de ani care a provocat sâmbătă accidentul din cartierul bucureștean Andronache, soldat cu moartea a două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină, avea alcoolemia la limita dintre penal și contravențional, potrivit surselor G4Media.ro. În urma testării la INML, s-a stabilit că avea o alcoolemie 0,7 conform surselor.

Șoferița de 56 de ani care a provocat sâmbătă accidentul din cartierul bucureștean Andronache, soldat cu moartea a două fetițe aflate pe trotuar, a fost reținută și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit surselor G4Media.ro.

Ea a fost audiată duminică trei ore de polițiști fără să se ia vreo măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.

Femeia a fost audiată din nou luni și, în urma testării la INML, s-a stabilit că avea o alcoolemie 0,7, conform acelorași surse.

Șoferița a afirmat că era prima dată când conducea o mașină cu cutie automată și a apăsat pe accelerație, în loc să frâneze, potrivit surselor G4Media.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.