Tesla a lansat propria sa marcă de tequila, la preţul de 250 de dolari sticla. Primul stoc s-a epuizat imediat

547

Tesla a lansat online, în această săptămână, propria sa marcă de tequila, la preţul de 250 de dolari sticla, care s-a epuizat rapid.

Magnatul din spatele Tesla, Elon Musk, a lansat ideea de a scoate o sticlă de băutură sub marca companiei producătoare de mașini electrice, în spirit de glumă, printr-o postare pe Twitter, acum mai bine de doi ani. Ulterior, Musk a decis să-și pună în aplicare ideea, iar gluma s-a transformat într-o afacere cât se poate de serioasă, care înregistrează succes.

Fotografiile cu „Tesla Tequila” publicate pe site-ul companiei arătă o sticlă sub formă de fulger, uşor diferită de ceea ce anunţate Musk inițial.

Produsul a fost etichetat rapid ca „epuizat”, relatează news.ro

Tesla este acum un brand certificat de tequila, în cadrul reglementărilor stricte referitoare la băutura noastră naţională”, a anunţat consiliul într-un comunicat, afirmând că băutura va fi produsă de Destiladora del Valle de Tequila, un producător major de tequila şi alte băuturi spirtoase.

Potrivit site-ului Tesla, băutura va fi fabricată de Nosotros Tequila, care este dintre cele peste 200 de mărci ale Destiladora del Valle de Tequila.

Cunoscut şi sub numele Casa Maestri, producătorul fabrică deja o gamă largă de branduri de tequila şi de bourbon, vodcă şi whisky canadian.

Potrivit site-ului Tesla, noua băutură alcoolică va fi disponibilă doar în anumite state americane, între care New York, California şi Washington.

Miliardarul din Silicon Valley a mai vândut produse ciudate, prin intermediul unor vânzări limitate.

Astfel, la începutul anului 2018 Tesla a vândut aruncătoare de flăcări la preţul de 500 de dolari fiecare, prin care a obţinut 10 milioane de dolari pentru finanţarea companiei care se ocupă de proiectul tunelului de mare viteză, Boring Company.

Musk a vândut anterior 50.000 de pălării Boring Company.

Consultantul independent din industrie Clayton Szczech a spus că, fără a gusta băutura Tesla, nu poate evalua calitatea acesteia. Rl a observat însă că produsele celebre, în ansamblul lor, nu sunt destinate pasionaţilor de tequila.

„Tind să mă îndoiesc că această tequila este semnificativ diferită de orice alt produs oferit”, a spus Szczech, referindu-se la Destiladora del Valle de Tequila, conform news.ro

Site-ul noii băuturi o descrie ca agave tequila añejo, îmbătrânită în butoaie de stejar francez, „conținând un fruct uscat şi  având o uşoară aromă de vanilie, piper şi scorţişoară”.

SURSĂg4media