Acasă Economie The International 2021, turneul eSports de DOTA cu premii de peste 40 milioane de dolari găzduit de București, anulat pentru spectatori din cauza cifrelor si măsurilor COVID din România

The International 2021, turneul eSports de DOTA cu premii de peste 40 milioane de dolari găzduit de București, anulat pentru spectatori din cauza cifrelor si măsurilor COVID din România

0
The International 2021, turneul eSports de DOTA cu premii de peste 40 milioane de dolari găzduit de București, anulat pentru spectatori din cauza cifrelor si măsurilor COVID din România

The International 2021 (TI10), cel mai mare turneu de Dota 2 din lume și turneul cu cel mai mare premiu financiar din industrie, ce se desfășoară la București va avea loc fără spectatori.

Din cauza creșterii numărului de cazuri COVDI din România și noilor restricții impuse în București, Valve, publisherul Dota 2, a luat decizia ca TI10 să aibă loc fără spectatori pe stadionul Național Arena.

Pentru prima dată în istoria TI, încurajările din fundal vor lipsi, deoarece Valve a luat decizia de a restitui biletele achiziționate și de a continua evenimentul fără mulțimi în tribune.

Decizia vine după ce rata de infectare cu Covid în România a crescut în ultimele zile, alături de faptul că jucătorii de la Invictus Gaming și Team Aster au fost găsiți pozitiv pentru Coronavirus.

Ultimele două turnee majore de Dota 2 au fost jucate fără spectatori, însă se spera ca TI10 să fie jucat ca în trecut cu o mulțime de oameni pe stadion.

„Am evaluat cu atenție creșterea continuă a cazurilor Covid în România, precum și introducerea noilor restricții locale în București. Pentru a asigura siguranța tuturor jucătorilor, talentelor și personalului de producție care participă la eveniment, am decis să rambursăm toate vânzările de bilete pentru The International 2021. Nu am vrut nimic altceva decât să primim fanii în direct la eveniment, dar nu mai putem face acest lucru într-un mod care ne permite să acordăm prioritate sănătății și bunăstării atât a membrilor publicului, cât și a participanților. Cei care au cumpărat bilete vor primi automat o rambursare completă. Internaționalul 2021 va începe conform planificării pe 7 octombrie și așteptăm cu nerăbdare să primim pe scenă cele mai bune echipe Dota din lume și să împărtășim experiența online cu milioane de fani din întreaga lume”, au spus cei de la Valve.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.