Acasă Local Vatmanii fără “stăpân”

Vatmanii fără “stăpân”

0
Vatmanii fără “stăpân”

La doar 10 zile de la accidentul îngrozitor de pe strada Anastasie Panu din Iași, și în urma acțiunii Poliției Rutiere, vatmanii nu au învățat nimic și sunt în continuare inconștienți în trafic.

După cum se poate vedea și din filmările alăturate, pe strada Cuza Vodă, în dreptul Maternității, în doar o oră, foarte mulți vatmani depășesc limita de 10km/h, asta în condiții de trafic, punând în pericol siguranța trecătorilor, a pasagerilor, și a celorlalți participanți la trafic.

“Seara circulă cu viteze mult mai mari și ne deranjează orele de somn”. spun locatarii din zona Maternității Cuza Vodă – ore de somn care în mod normal și legal ar trebui respectate conform Legii 61/1991.

“Am făcut sesizări la Poliția Rutieră. O să facem și la Secția 3 Poliție pentru deranjarea orelor de liniște. Nu e normal ca 5-10 vatmani să deranjeze locatarii de pe strada Cuza Vodă prin încălcarea legii”.

Compania de Transport Public Iași este neputincioasă sau nepăsătoare. S-au făcut mai multe sesizări care au fost ignorate. “Sunt și vatmani care respectă limită de 10km/h dar dacă printre ei se află câțiva inconștienți, nu ne ajută cu nimic. “

Este inacceptabil să depășești în mod regulat limitele de viteză impuse în condițiile în care tramvaiele sunt din anii 1950 iar starea lor este deplorabilă. Reprezintă un pericol pentru toți participanții la trafic, pericol amplificat de vatmanii inconștienți care se grăbesc să ajungă la capătul de linie pentru a-și servi cafeaua în liniște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.